Personaliseerbaar

Voor elk moment

Professionele inspiratie

Image

Algemene voorwaarden
Gift cards

1. Waarde

Deze giftcode vertegenwoordigt een waarde van het vermelde bedrag in euro en kan uitsluitend worden gebruikt voor het bestellen van prints via onze website.

2. Geen Geldwaarde

Deze giftcode kan niet worden ingewisseld voor contant geld of worden gebruikt voor het verkrijgen van een geldteruggave. Eventueel resterende waarde na gebruik blijft onbenut.

3. Eenmalig Gebruik

De code is geldig voor een eenmalig gebruik en moet in één transactie worden besteed. Zorg ervoor dat u de volledige waarde van de giftcode benut tijdens uw bestelling.

4. Geen Restitutie van Prints

Indien de totale waarde van de bestelde prints lager is dan de waarde van de giftcode, vervalt het resterende bedrag. Niet verzilverde waarde wordt niet opgeslagen voor later gebruik.

5. Verloopdatum

De giftcode heeft een verloopdatum die vermeld staat op de cadeaukaart of in de begeleidende e-mail. De code dient voor deze datum gebruikt te worden. Indien het onduidelijk is wat de verloopdatum is, kunt u deze opvragen.

6. Beperkingen

Deze giftcode is alleen geldig voor aankopen gedaan op de StasPix en Pixowall websites. De code kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties of kortingen.

7. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen codes, of voor fouten in de typografie van de code. Bescherm uw code als contant geld.

8. Aantal Prints

De giftcode is gekoppeld aan een specifiek aantal prints. De gebruiker kan met deze code maximaal het vermelde aantal prints bestellen. Het is niet mogelijk om meerdere giftcodes te combineren of te stapelen in één bestelling om extra prints te ontvangen bovenop het aantal dat per code is toegestaan.

9. Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment aan te passen. Eventuele wijzigingen worden van tevoren aangekondigd op onze website.

Pixowall is onderdeel van STAS picture hanging systems

Stas levert al dertig jaar in meer dan 60 landen een compleet scala aan ophangsystemen waarmee je jouw schilderijen, fotolijsten, kunst, spiegels, planten, posters, borden, wandkleden, prikborden en zelfs je gitaar flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.

Image

© 2024, Pixowall - Powered by STAS