Personaliseerbaar

Voor elk moment

Professionele inspiratie

Image

Show cases
Pixowall fotocadeau voor
ieder moment!

Image

Op onze internationale partnerdag hebben we iedereen een Pixowall cadeau gedaan. In de doos zaten afbeeldingen van onze nieuwe producten die we tijdens het evenement hebben geïntroduceerd en toegelicht met training en een quiz. Na het evenement kon iedereen zelf foto's van het event selecteren en als prints ontvangen, als blijvende herinnering aan een geslaagd event.

Als innovatief bedrijf is het leuk om zo'n innovatief product uit dezelfde regio aan onze partners uit diverse landen te kunnen aanbieden. Mooi dat de regio Eindhoven zo vol innovatiekracht zit.

i-Team ontwerpt, produceert en levert innovatieve schoonmaakmachines, producten en oplossingen voor de professionele markt. De organisatie streeft ernaar het schoonmaakproces te vereenvoudigen en leuker, efficiënter en duurzamer te maken. Het hoofdkantoor en het ervaringscentrum zijn gevestigd in Eindhoven. i-Team opereert in meer dan 70 landen en is bekend om revolutionaire producten zoals de i-mop.

Als zusterorganisatie van Stas Picture Hanging Systems hebben wij de ontwikkeling van Pixowall van dichtbij kunnen meemaken. Het is fantastisch hoe zo'n innovatief product weer uit de Stas-stal op de markt komt. Natuurlijk hebben wij Pixowall omarmd als relatiegeschenk. Het is veel leuker en persoonlijker dan de zoveelste paraplu of polo.

De reacties zijn super. Wij hebben gekozen voor een doos met 8 afbeeldingen uit een van de mastercollecties met de optie voor de ontvanger om deze door eigen foto's te vervangen.

Qurails, gevestigd in Ede, ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige gordijnrails en railsystemen. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder handbediende, koordbediende en elektrische gordijnrails. Hun oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen in de gezondheidszorg, horeca, kantoren en woningen. Qurails streeft ernaar om gordijnsystemen te leveren die stil, soepel en eenvoudig te monteren zijn, met een nadruk op innovatie en kwaliteit.

Binnenkort meer showcases.

Pixowall is onderdeel van STAS picture hanging systems

Stas levert al dertig jaar in meer dan 60 landen een compleet scala aan ophangsystemen waarmee je jouw schilderijen, fotolijsten, kunst, spiegels, planten, posters, borden, wandkleden, prikborden en zelfs je gitaar flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.

Image

© 2024, Pixowall - Powered by STAS