Selecteer uit collectie

Professionele inspiratie

Personaliseerbaar

Image

Master Collection


'Racing'


Frits van Eldik

Image

Master Collection


'Racing'


Frits van Eldik

Fotografie van Frits van Eldik

Vanaf jonge leeftijd wist Frits van Eldik wat hij wilde: de combinatie van auto's en fotografie, geïnspireerd door zijn vader. Hij begon met analoge apparatuur en leerde precisie door de beperkingen van filmrollen. Sinds 1991 is motorsportfotografie zijn fulltime carrière. Klassieke circuits zoals Suzuka, Monza, Spa en Le Mans zijn zijn favorieten vanwege hun karakter. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft hij meer dan 450 Formule 1 Grands Prix gefotografeerd en 26 keer deelgenomen aan de 24 uur van Le Mans. Frits streeft er altijd naar om unieke beelden te creëren die zich onderscheiden van zijn collega’s.

Image
Image

Twee exclusieve collages
van Frits van Eldik

Masterfotograaf Frits van Eldik heeft persoonlijk twee schitterende collages samengesteld uit zijn indrukwekkende ‘Racing’ collectie, met behulp van de Pixowall editor. Je kan kiezen uit een collage met 8 prints die het thema '24 uur Lemans' prachtig in beeld brengt, of een collage met adembenemende Formule 1 Grandprix beelden. Elke collage is met zorg door Frits zelf samengesteld en wordt kant-en-klaar geleverd in een fraaie geschenkverpakking.

Master Collage met 8 prints
Master Collage met 24 prints

Of stel zelf een collage samen uit deze collectie

Beschikbaar vanaf medio augustus.

Ik heb al een Gift card voor de 'Racing' Master Collection!

Vul de code in die op je Gift card staat

 

Pixowall is onderdeel van STAS picture hanging systems

Stas levert al dertig jaar in meer dan 60 landen een compleet scala aan ophangsystemen waarmee je jouw schilderijen, fotolijsten, kunst, spiegels, planten, posters, borden, wandkleden, prikborden en zelfs je gitaar flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.

Image

© 2024, Pixowall - Powered by STAS