Snel wisselen van foto's

Perfecte foto prints

Solide collage systeem

Image

Hoe werkt Pixowall?
Snel, gebruikersvriendelijk
en altijd aanpasbaar


Ons gepatenteerde fotocollage systeem voor een persoonlijke touch

Het Pixowall foto ophangsysteem is gepatenteerd en uniek op vele punten. Het is modulair en dus nagenoeg oneindig uit te breiden. Het is enorm flexibel betreffende het verwisselende van elke individuele print. Of het nu onderaan, in het midden of waar dan ook in de collage of poster vervangen moet worden. De tegels zijn na wens in te delen, uit te breiden of te verwisselen. Pixowall biedt ongekende mogelijkheden zonder aan creativiteit en betrouwbaarheid in te boeten.

Wij hebben ons laten inspireren door het gemak van Lego(*) en Ministeck(*). Ons systeem wordt gemaakt van materiaal wat afkomstig is van bio-reststromen. De muren worden met jouw foto’s nog mooier en het milieu blijft gespaard.

Super eenvoudig foto's wisselen, dankzij het flexible systeem

Maak je eigen collages

In onze online editor kan iedereen gemakkelijk de vorm, grootte en inhoud van de collage samenstellen. Foto’s kan je na uploaden, horizontaal en verticaal verdelen over tegels. De slimme software zorgt dat alles netjes aansluit en waar nodig dankzij AI de kwaliteit verbetert.

Je krijgt toegang tot de editor met een code die je koopt of krijgt. Je hoeft geen moeilijke logins of wachtwoorden te onthouden.

Hoe gebruik je Pixowall

Met ons innovatieve foto ophangsysteem heb je binnen een paar stappen een prachtige fotowand.

  1. Klik je systeem in elkaar

  2. Klik de foto’s in het systeem

  3. Plaats je collage aan de wand

  4. Enjoy!

Een 100% Nederlands product

Pixowall is in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Bij al onze stappen houden wij rekening met onze Planeet. Voor onze en elke volgende generatie.

(*) De merknamen Lego en Ministeck worden uitsluitend ter illustratie genoemd en hebben geen enkele connectie of samenwerking met Pixowall.

© 2024, Pixowall - Powered by STAS